O Nama

Preduzeće Yugocommerce osnovano je 1990.god. kao preduzeće sa potpunom odgovornošću. Veliki broj firmi koje su osnivane u to vreme, pa tako i Yugocommerce, počeo je sa malim poslovnim prostorom, privatnim vozilom kao voznim parkom i radnikom koji je istovremeno bio i osnivač firme.

Delatnost Yugocommerce-a oduvek je bila trgovina neprehrambenim artiklima, tačnije trgovina robom koja je potrebna proizvodnim i drugim pravnim licima, a kasnije i građanima, za proizvodnju i održavanje svoje opreme i svojih objekata. Ova vrste robe je i danas suštinski ostala ista, samo je asortimanski značajno proširena. Deo našeg asortimana možete pogledati ovde.

Danas Yugocommerce ima znatno veći broj zaposlenih, veliki poslovni prostor, značajan vozni park i kao najvažnije: svoje stalne dobavljače i kupce. Naša najveća prednost je maksimalna operativnost i angažovanje svih zaposlenih da se roba u najkraćem vremenu isporuči kupcu, a u najvećem broju slučajeva u njegov magacin. Ovakav način rada je uslovio da se broj kupaca iz godine u godinu povećava, a samim tim se proširuje I asortiman roba, što onda uslovljava i povećan broj dobavljača.

Otvoreni smo za korektnu saradnju sa svim potencijalnim kupcima i dobavljačima. Očekujemo i Vas kao našeg budućeg partnera.